Connect with us

Administratie

A fost eliberat Certificatul de Urbanism aferent proiectului privind înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în comuna Tuzla

Published

on

A fost Certificatul de Urbanism al proiectului privind înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în comuna Tuzla.

 

Stimaţi cetăţeni, în urmă cu ceva timp vă anunţam de finalizarea studiului de fezabilitate privind înfiinţarea distribuției de gaze naturale în Comuna Tuzla.
Astăzi, vă anunţ faptul că a fost eliberat de către Consiliul Judeţean Constanţa Certificatul de Urbanism nr. 181/09.12.2019 în scopul obţinerii Autorizaţiei de Construire pentru „Înfiinţarea distribuţiei de gaze naturale în comuna Tuzla, judeţul Constanţa “, urmând obţinerea avizelor necesare solicitate prin prezentul certificat.
Obiectivul este realizarea unei investiții durabile care va fi integrată în infrastructura existentă și corelată cu investițiile viitoare, în vederea conformării cu cerințele legislației în vigoare. În vederea alegerii soluţiei de alimentare cu gaze naturale s-a avut în vedere aspectul economic astfel încât cheltuielile totale legate de înfiinţarea distribuţiei de gaze naturale să fie cât mai mici, respectând normativele în vigoare”, transmite primarul Reșit Taner.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!