Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

A fost identificat bărbatul care și-a ÎNJUNGHIAT soția în parcarea de la VIVO Constanța

Published

on

Bărbatul care astăzi și-a înjunghiat soția în parcarea de la VIVO Mall Constanța a fost identificat.

Oficial din partea IPJ Constanța: La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 11.30,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, bărbatul a fost identificat.

Cercetările în acest caz sunt în derulare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Reamintim că femeia a fost transportată la spital de echipajul de terapie intensivă mobilă, cu răni la nivelul mâinii și a gâtului.

Important de precizat: Potrivit unor surse judiciare, femeia a fost lovită de soțul cu care se află în proces de divorț. În urmă cu două săptămâni, femeia a sunat la 112 că a fost tâlhărită de acelaşi bărbat, care i-a furat geanta. La acel moment, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie. A  doua zi femeia i-a anunţat pe anchetatori că s-a împăcat cu soțul său şi îşi retrage plângerea, deoarece îşi recuperase bunurile sustrase.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions