Conecteaza-te cu noi

Societate

A fost limitat numărul de vizitatori în cadrul secțiilor Complexului Muzeal de Științe ale Naturii

Published

on

Pe pagina oficială a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a fost postat azi un anunț prin care suntem informați că a fost limitat numărul de vizitatori în cadrul secțiilor.

Iată comunicatul:

”Întrucât rata de incidenţă cumulată a cazurilor confirmate cu COVID-19 în ultimele 14 zile în municipiul Constanța este de 5.85/1000 (conform datelor Direcției de Sănătate Publică a judeţului Constanţa), se limitează accesului publicului vizitator în secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Conform prevederilor Ordinului comun al ministrului culturii și ministrului sănătăţii nr. 324511805/2020, Cap. I, art.2. lit. e) „limitarea accesului publicului vizitator astfel încât să fie asigurată o distantă de miminum  2 m între oricare două persoane, dar fără a depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului”, astfel:

– În cadrul secției Delfinariu va permis accesul a cel mult 195 de vizitatori/reprezentaţie;

– În cadrul compartimentului Planetariu va permis accesul a cel mult 20 de vizitatori/reprezentaţie;

– În cadrul secţiei Acvariu va permis accesul în sala expoziţională a cel mult 30 de vizitatori/serie.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions