Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

A fost semnat contractul pentru construirea unei creșe în comuna Tuzla

Published

on

Conducerea administrației publice din comuna Tuzla a semnat contractul pentru construirea unei creșe în localitate, un obiectiv educațional de care primarul Reșit Taner a susținut, încă de la începutul acestui mandat, că este nevoie urgentă.

Ieri, edilul le-a transmis cetățenilor că a fost semnat contractul cu firma câștigătoare a licitației care va executa proiectul de construire a creșei.

Conform datelor tehnice desprinse din proiect, clădirea va avea parter și etaj, cu patru săli de clasă, iar lucrările vor fi demarate în perioada imediat următoare.

“În urma licitației publice organizate de către Primăria comunei Tuzla, s-a semnat contractul cu firma câștigătoare ce va executa proiectul de construire al creșei. Clădirea va fi formată din parter și un etaj, patru săli de clasă, fiind amplasată pe str. Mecanizării, în curtea Grădiniței “Piticot” din comuna Tuzla. În perioada imediat următoare vor fi demarate lucrările de execuție ale creșei. Vă vom ține la curent cu stadiul și desfășurarea proiectului”, precizează primarul Reșit Taner.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions