Conecteaza-te cu noi

Actual

A fost sistată alimentarea cu gaze naturale în localitățile Medgidia și Mihail Kogălniceanu

Published

on

Distrigaz Sud Rețele a transmis astăzi precizări cu privire la sistarea gazelor naturale în localitățile Medgidia și Mihail Kogălniceanu din județul Constanța.

”Ca urmare a unei avarii produse de către un terț pe conducta magistrală a transportatorului Transgaz, conductă din care sunt alimentate stațiile de reglare măsurare ale Distrigaz Sud Rețele din localitățile Medgidia și Mihail Kogălniceanu, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în cele două localități astăzi, 11 octombrie 2023, începând cu ora 13:30.

De această întrerupere sunt afectați un număr de 10.800 de clienți casnici și non-casnici din localitatea Medgidia, județul Constanța și 2.043 de clienți casnici și non-casnici din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.”, au precizat reprezentanții Distrigaz Sud rețele.

Reluarea alimentării cu gaze naturale a acestor clienți se va realiza numai după remedierea defectului realizată de către reprezentanții transportatorului, fiind estimată pentru data de 12 octombrie, în intervalul orar 8.00 – 18.00.

Advertisement

”Pentru reluarea alimentării cu gaze naturale, rugăm consumatorii afectați de întrerupere să fie prezenți acasă în intervalul menționat.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions