Connect with us

Actual

A fost suspendată activitatea Autoservirii Parc Nord din stațiunea Mamaia. Vezi ce au găsit inspectorii CJPC

Published

on

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor continuă, în această perioadă, seria controalelor la punctele de alimentația publică de pe litoral. Astăzi, echipele CJPC s-au aflat în stațiunea Mamaia, unde au suspendat activitatea Autoservirii Parc Nord, după ce au fost găsite 12 kg de carne de porc și pui expirată.

Șeful CJPC, Horia Constantinescu, a declarat că patronul autoservirii din stațiunea Mamaia a fost invitat, mâine, la sediul Comisariatului.

De asemenea, inspectorii CJPC au efectuat controale și în blocul alimentar din bucătăria Hotelului Parc din stațiunea Mamaia. Constantinescu a declarat că au fost găsite alimente expirate, însă deficiențele au fost mai mici, dar și acest agent economic a fost invitat la sediul Comisariatului pentru stabilirea sancțiunilor.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement