Actual

A luat foc groapa de gunoi de la Lumina! Sunt două focare

mai 18, 2018 Maria Ionescu

În această dimineață, deșeurile menajere din groapa neautorizată de gunoi din comuna Lumina au luat foc. Pompierii de la stația Midia Năvodari au fost solicitați pentru a stinge incendiul. La fața locului, aceștia au constatat că există două focare, iar focul s-a extins pe o suprafață de 150 mp. Cauzele incendiului urmează să fie stabilite în urma unei anchete de specialitate.

Groapa de gunoi de la Lumina nu este autorizată de Agenția pentru Protecția Mediului și se află în imediata vecinătate a caselor. Acest depozit neconform a apărut după ce vechea groapă de deșeuri a comunei, aflată în vecinătatea carierei de piatră de la Sibioara, a fost retrocedată în anul 2008. Groapa veche era inclusă pe lista de investiții a Consiliului Județean Constanța, însă aceste proiecte au fost anulate.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!