Conecteaza-te cu noi

Actual

A luat foc un tractor la intrarea în localitatea Mihai Viteazu

Published

on

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 8.00, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe DN 22, în localitatea Mihai Viteazu, unde a luat foc un tractor cu remorcă.

Incendiul se manifestă numai la tractor.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD B, cu 8 pompieri.

Din primele informații,  remorca era încărcată cu sămânță de grâu.

Advertisement

Circulația rutieră este oprită pe perioada intervenției pompierilor. La  fața locului sunt și angajații de la Drumuri Naționale, care curăță carosabilul.

Știre în curs de actualizare.

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 22 Constanța – Tulcea, în afara localității Mihai Viteazu, județul Constanța, pentru desfășurarea intervenției de lichidare a incendiului produs la nivelul capului-tractor al unui ansamblu auto. Nu sunt semnalate victime. Se estimează reluarea circulației în 30 de minute.

Update2: Potrivit Biroului de presă al DRDP Constanța, evenimentul a avut loc la km 241+800. Circulația rutieră se desfășoară normal.

Foto: ISU Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions