Conecteaza-te cu noi

Actual

A murit chestorul Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române

Published

on

Astăzi a murit Dan Valentin Fătuloiu, fost șef al Poliției Române.

”Cu regret anunțăm plecarea timpurie dintre noi a domnului general (în rezervă) Dan Valentin FĂTULOIU.

Domnia sa a condus diferite structuri importante ale Poliției Române, iar între anii 2005 și 2007, a ocupat funcția de inspector general al Poliției Române, fiind un om cu un rol determinant în modernizarea instituției.

Condoleanțe familiei și prietenilor! Dumnezeu să-i odihnească sufletul.”, au postat reprezentanții Biroului de presă al Poliției Române.

Advertisement

Dan Fătuloiu a fost, din 1994 până în 1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

În 2000 a devenit șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Un an mai târziu devine inspector general al Poliției Române, funcție din care pleacă, în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier.

În noiembrie 2010 a fost demis din funcția de secretar de stat, iar în mai 2011 a fost numit atașat pe afaceri interne la Milano.

Dan Valentin Fătuloiu s-a pensionat în toamna anului 2013.

Potrivit jurnaliștilor ProTV, chestorul Dan Fătuloiu a murit în urma unui infarct, fără a avea probleme cunoscute de sănătate. Tragicul eveniment s-a produs la numai o săptămână de la nunta fiului său, Alexandru Fătuloiu.

Advertisement

Foto: Stirile ProTV

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions