Connect with us

Actual

A PLECAT DE ACASĂ! AȚI VĂZUT-O?

Published

on

În această dimineață, 6 august a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii Postului de Poliție Lumina au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei ANDREEA BURIC, de 16 ani, din orașul Techirghiol, județul Constanța.

Minora a plecat, în cursul nopții trecute, în intervalul orar 22.00 – 06.00, de pe raza localității Lumina, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

ÎMBRĂCĂMINTE

La data plecării, aceasta purta pantaloni scurți de culoare neagră și tricou alb inscripționat cu textul ,,PlayStation”.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, tel: 0241/25.80.24 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!