Connect with us

Actual

A plouat de-a rupt la Sinoe. Vezi ce intervenții au avut pompierii

Published

on

În cursul nopții trecute a fost potop la Sinoe. După ce a plouat de-a rupt, iar mai multe gospodării au fost inundate sătenii au solicitat ajutor pompierilor.

La fața locului s-au deplasat urgent 30 de pompieri cu 3 autospeciale de intervenție, 5 motopompe , 1 camion și 2 autospeciale pentru munca operativă.

Din primele informații erau 15 gospodarii afectate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești sau persoane dispărute.

Timp de aproape 3 ore, pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din beciuri și pentru salvarea a 490 de oi. De asemenea, au constatat că 2 autoturisme au fost afectate de ape.

La final, pompierii au mers la fiecare cetățean în parte ca să  evalueze pagubele.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!