Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

A răpit-o pe fiica concubinei sale și a dus-o la Năvodari. Bărbatul a fost reținut de polițiști

Published

on

În cursul zilei de ieri, 18 februarie a.c., o femeie din județul Tulcea s-a prezentat la Poliție și a declarat că fostul său concubin i-a luat de acasă fiica minoră și a plecat cu ea la domiciliul său, în orașul Năvodari. Polițiștii din comuna Stejaru, localitate în care stă și reclamanta, au declanșat o acțiune, împreună cu colegii din Năvodari. 

În scurt timp, oamenii legii au identificat un bărbat de 38 de ani, din Năvodari, care în urma unui conflict spontan, ar fi luat minora de la domiciliul mamei, fără încuviințarea acesteia.

Copila a fost găsită la domiciliul bărbatului și predată mamei, fără să fi fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 18 februarie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de azi, 19 februarie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunea de lipsire de libertate. 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions