Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident de muncă la Polaris! S-a întâmplat la Eforie!

Published

on

În urmă cu două zile, la punctul de lucru de la Eforie al societății Polaris M Holding a avut loc un accident de muncă, de fapt un simplu incident, dar care s-a lăsat cu implicarea Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanța. În cursul zilei de miercuri, pe la ora 9.30, angajații Polaris își făceau treaba. Printre ei se afla și Memet Mehmet, angajată ca și muncitor necalificat. La un moment dat, un autoturism a dat cu spatele și, din neatenție, a accidentat-o ușor pe angajata societății. Așa cum se întâmplă în astfel de cazuri, a fost anunțat ITM-ul și a fost declanșată o anchetă de verificare a modului în care a avut loc incidentul. Specialiștii ITM spun că evenimentul respectiv s-a lăsat cu pierderea temporară a capacității de muncă a angajatului respectiv.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions