Connect with us

Stiri

Accident devastator! Cu o zi înainte de a-și sărbători onomastica, copilul și-a pierdut viața!

Maria Ionescu

Publicat

la

În urmă cu aproape două ore vă informam despre teribilul accident rutier care a avut loc în apropierea localității Hârșova. La acel moment vă spuneam că și-au pierdut viața trei persoane și că alte patru au fost rănite grav. Acum suntem în măsură să vă dăm informații mai detaliate asupra accidentului. Există deja patru persoane decedate, iar starea de sănătate a celor rămași în viață este fragilă. Din spusele viceprimarului Ionel Dia, am aflat că accidentul s-a produs în Valea lui Ene, într-o zonă de dealuri în care vizibilitatea este foarte redusă. Din spusele martorilor a rezultat că acolo unde s-a produs accidentul frontal era linie continuă, iar depășirea în aceste zone este total interzisă tocmai din cauza faptului că se pot produce foarte ușor evenimente rutiere.

Copilul a murit la spital

La ora actuală putem să vă informăm că Poliția Rutieră a deschis deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au derulat scenele. Din primele informații vă putem spune că în jur de ora 9.00 (mai exact, 9.06), Procop Nicolae, în vârstă de 39 ani din Ghindărești, a condus autoturismul Opel Omega pe DN2A, dinspre Constanţa către Hîrşova.  Ajungând la kilometrul 130, a pătruns pe sensul opus de circulaţie și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Jetta, condus de  I. Mirela, de 48 de ani din Saraiu, pe DN2A, dinspre Hârşova către Constanţa. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a celor doi conducători auto şi a lui M. VASILE, 48 de ani, Ghindărești, pasager în autoturismul VW Jetta, precum şi rănirea gravă a lui Dobroș Nicoleta de 38 de ani – Hârșova şi Dobroș David Andrei de 5 ani. Copilul a decedat ulterior, la spitalul din Hârșova. Nici starea mamei sale nu este foarte bună. Ea se află în stare de comă la spital. Trebuie să spunem că mâine copilul ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua numelui și probabil mergea cu mama lui la cumpărături. Tatăl micuțului, Gicu Dobroș, este jandarm la Hârșova și lucrează la Trezorerie. Cu siguranță este devastat de pierderea unicului său copilul și de starea de sănătate a soției. Întreaga comunitate locală este alături de familiile distruse în urma producerii evenimentului rutier, iar viceprimarul Ionel Dia ne-a rugat să le transmitem sincere condoleanțe. În această cauză s-a deschis dosar penal, iar cercetările continuă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: