Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident feroviar în Constanța

Published

on

În cursul acestei dimineți, aproape de ora 9.00 (ora 8:59, potrivit Serviciului de Ambulanță Constanța), a avut loc un accident feroviar la intrarea în Constanța, în zona cartiertului Poarta 6.

O persoană a fost lovită de tren. La fața locului au plecat un echipaj SMURD Port și un SMURD C.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit dr. Diana Claudia Tatarici, la accidentul feroviar este un pacient conștient, care s-a ales cu un traumatism al membrelor superioare. Bărbatul a fost acroșat de tren.

Advertisement

Update2: Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, polițiștii din cadrul SRPT au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren. Echipa deplasată la fața locului a constatat că pe relația CF Constanța – Mangalia, în dreptul km 228+100, trenul de persoane 8384 a surprins și acroșat o persoană în vârstă de 67 de ani, care a trecut prin loc nepermis, intrând în gabaritul căii ferate, acesta fiind lovit la membrul superior drept.
Persoana în cauză, în vârstă de 67 ani, a fost transportată la SCJU Constanța, fiind în afara oricărui pericol.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions