Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident feroviar în municipiul Constanța. Un tren a acroșat un autoturism

Published

on

accident tren

Astăzi, 1 aprilie, la ora 14.09, a avut loc loc un accident feroviar în municipiul Constanța. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Trenul Regio 8010, care circulă pe relația Constanța – București Nord, plecat la ora 14.09 din stația CF Constanța a surprins la trecerea la nivel din zona Cora un autoturism care nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale instalației de semnalizare automată fără semibariere.

”În urma impactului, trenul a fost frânat de urgență, iar circulația feroviară pe ambele fire a fost închisă. La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai SRCF Constanța, ISU, SAJ și Poliția TF. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.”, au precizat reprezentanții CFR Infrastructură Constanța.

Trenul Regio s-a pus în mișcare la ora 15.14 acumulând 63 de minute întârziere. Un alt tren afectat de închiderea liniilor a fost IR 1586. Acesta a plecat din stația Constanța cu 39 de minute întârziere.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions