Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident în zona fermei de la Sibioara! Un pieton de 85 de ani a fost implicat

Published

on

În cursul serii trecute, în jurul orei 22.20, pe DN 22 între Constanța și Tulcea, mai exact în zona fermei de la Sibioara a  avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un vârstnic de 85 de ani. Acesta intenționa să traverseze strada printr-un loc nepermis, fără a se asigura.

Bărbatul a fost surprins de o autilitară condusă de un șofer în vârstă de 42 de ani, care l-a observat pe trecător și a încercat să îl evite. Cu toate acestea, l-a surprins și l-a accidentat ușor. Însă în încercarea de a-l evita, șoferul a tras brus de volan și a ieșit în afara părții carosabile.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere.

(Foto: Arhivă)

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions