Connect with us

Actual

Accident la intrarea în Portul Constanța, zona Poarta 7 Agigea Nord

Published

on

echipaj smurd

Accident rutier în această dimineață, la intrarea în Portul Constanța, zona Poarta 7 Agigea Nord.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă.

”În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe calea ferată, unde a intrat în coliziune cu un tren de marfă, care circula pe relația Agigea – Constanța.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului.”, a precizat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!