Connect with us

Actual

Accident la Medgidia. O persoană a fost prinsă între un container și o piesă masivă

Published

on

În cursul acestei dimineți, pe strada Silozului din Medgidia a avut loc un eveniment dramatic. O persoană a fost prinsă între un container auto și o piesă pe care o muta împreună cu mai mulți colegi.

Pompierii de la Detașamentul Medgidia au intervenit cu o autospecială de descarcerare și cu un îndepărtător, în lateral.

Persoana a fost scoasă conștientă și colaborantă. Este posibil să aibă un traumatism la piciorul prins. A fost transportată la spital de echipajul medical de prim răspuns SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit IPJ Constanța, a fost rănit un bărbat de 39 de ani, angajat al unei societăți comerciale. Se pare că acesta încărca niște profile metalice într-un container pe un tir. Aceste profile erau împinse pe niște șine. Bărbatului i-a fost prins piciorul între profile și container.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!