Connect with us

Actual

Accident MORTAL de muncă în Eforie Sud. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut de la înălțime

Published

on

În cursul zilei de azi, 17 mai, în jurul orei 13.30, în Eforie Sud s-a produs un tragic eveniment de muncă.

Un bărbat – Cristinel A., angajat ca dulgher la societatea Raf Expres Construct SRL, șantier Eforie Sud – a căzut de la înălțime și și-a pierdut viața.

Potrivit Biroului de presă al ITM Constanța, ”în timp ce lucrătorul A. Cristinel era urcat pe acoperișul imobilului situat în localitatea Eforie Sud, strada Dezrobirii nr. 69, în scopul dezafectării acoperișului, a căzut de la circa 7 metri. La fața locului s-a prezentat un echipaj medical de la SMURD, care a constatat decesul lucrătorului.”

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

Foto: Ilustrativ/ITM Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!