Actual

Accident MORTAL în Mangalia! Bărbat omorât pe trecerea de pietoni de un șofer băut

iul. 14, 2018 Maria Ionescu

În cursul acestei seri, pe strada Matei Basarab din Mangalia a avut loc un accident mortal de circulație. Un bărbat de 62 de ani se afla pe trecerea de pietoni și, într-o fracțiune de secundă a fost izbit de o mașină Skoda condusă de un bărbat de 41 de ani.

În urma impactului violent, pietonul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost lovit de un alt autoturism. La fața locului și-au făcut rapid apariția echipaje ale serviciului de Ambulanță și bărbatul accidentat extrem de grav a fost transportat la Spital. Este de precizat faptul că victima a fost găsită în comă și a fost dusă urgent la spitalul Mangalia. În UPU, a intrat în stop cardiorespirator și s-a efectuat protocol de resuscitare.  Din nefericire,  nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat.

La locul accidentului, polițiștii rutieri au demarat cercetările și au stabilit că șoferul autoturismului Skoda, care l-a accidentat pe bărbat avea o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: Arhivă

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!