Connect with us

Actual

Accident naval în Delta Dunării între două ambarcațiuni. Trei persoane au ajuns la spital

Published

on

În această dimineață, în jurul orei 8.25, prin serviciul de urgență 112 a fost anunțată o coliziune care a avut loc între două ambarcațiuni, pe canalul Sulina, la mila marină 30, în dreptul localității Partizani.

Un echipaj al Căpităniei Zonale Tulcea s-a deplasat la fața locului. De asemenea, și o navă a Serviciului de Ambulanță a ajuns la locul incidentului.

Potrivit căpitanulului de port specialist Petrică Rade, purtător de cuvânt al Căpităniei Tulcea, în prima fază, la locului accidentului naval a fost găsită o ambarcațiune tip Corsar, care avea la bord 11 pasageri, plus conducătorul navei.  Au fost preluate 4 persoane pentru a fi transportate la spitalul din Tulcea.

Potrivit lui Petrică Rade, la Unitatea de Primiri Urgențe din Tulcea au ajuns doar 3 persoane.

Conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

În ceea ce privește cea de-a doua ambarcațiune implicată, aceasta a fost identificată în portul Sulina. De asemenea, a fost găsit și conducătorul navei – și el a fost testat cu apartatul etilotest, care a stabilit că nu consumase băuturi alcoolioce. Acesta a declarat că la bord se aflau 5 persoane care nu au fost rănite.

Cercetările sunt în curs de defășurare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!