Actual

Accident pe b-dul Alexandru Lăpuşneanu între un microbuz şi un autoturism

apr. 03, 2018 Maria Ionescu

În această seară, la sensul giratoriu de la intersecţia b-dului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Nicolae Iorga a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cel puţin două maşini. Este vorba despre un autoturism şi un microbuz care făcea curse maxi-taxi. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă dar şi echipaje ale Poliţiei Rutiere pentru a stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat.

Ştire în curs de actualizare.

Update: Potrivit SAJ Constanţa, în urma accidentului rutier un bărbat a fost rănit şi s-a ales cu un traumatism cranio cerebral. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa.

Comunicat oficial din partea IPJ Constanţa: La data de 3 aprilie a.c., un bărbat, de 36 de ani, a condus un microbuz-transport persoane în comun pe strada Nicolae Iorga, unde în intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe fondul neacordării de prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar de un bărbat, de 41 de ani.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din microbuz.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!