Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident pe b-dul Lăpușeanu! Un șofer neatent a contribuit la distrugerea a patru mașini

Published

on

Astăzi, în jurul orei 14:40, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, a condus un autoturism pe strada B.P.Haşdeu, din municipiul Constanţa, către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi, ajungând la intersecţia cu acesta , pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie cu intenţia de a vira la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism VW Golf, condus de bărbat, de 23 de ani, pe bulevardul Al.Lăpuşneanu, dinspre Tomis către Gară. În urma impactului, autoturismul VW Golf a fost proiectat pe contrasens, acesta intrând în coliziune cu autoturismele VW Polo şi Hyundai IX, care erau staţionate.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere, de 23 de ani, pasageră în autoturismul VW Golf.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions