Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier cu 20 de mașini pe Autostrada Soarelui. A fost activat planul roșu

Published

on

În cursul acestei dimineți, pe Autostrada A2, la km 183 a avut loc un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme.

Din primele informații, era ceață pe autostradă și cel puțin 10 mașini au fost implicate în acest carambol.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție, respectiv 18 ambulanțe, 7 ambulante SAJ tip b, 9 ambulante SMURD tip b1 ambulanța SMURD tip c.

A fost activat planul roșu de intervenție.

Advertisement

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța,  s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme. Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Știre în curs de actualizare.

Update: IGSU trimite în sprijin de la București 10 ambulante tip b, 2 ambulante tip c, 1 spital mobil, 1 Descarcerare grea, 1 ATPVM.

Smurd B Cernavodă a preluat un pacient în vârstă de 15 ani pentru a-l transporta la spital. Ambulanța CT 81 EMU a preluat 2 copii și un adult pentru transport la spital. O altă ambulanță oferă îngrijiri medicale unei persoane inconștiente.

Advertisement

Update2: Potrivit ISU Constanța, în acest eveniment au fost implicate 52 de autoturisme, în care se aflau 146 de persoane.

Au fost preluați de echipaje SMURD doi copii și trei adulți, iar de echipajele Saj au fost preluați alți 2 copii și 3 adulți.

Un bărbat și 2 copii au fost transportați la Medgidia, iar ceilalți la Spitalul Județean Constanța. Cinci persoane adulte au fost asistate la fața locului, iar două dintre ele au refuzat transportul la spital.

La ora 10.00, 15 victime au fost transportate la spital, respectiv 5 copii și 10 adulți. Alte 7 persoane au fost asistate la fața locului.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions