Actual

Accident rutier cu două victime pe IC Brătianu! Una dintre ele este în comă

iul. 11, 2018 Maria Ionescu

Un accident rutier soldat cu două victime a avut loc în urmă cu puțină vreme pe b-dul IC Brătianu din Constanța. Potrivit primelor informații, evenimentul rutier a avut loc chiar în vecinătatea sediului  Poliției Rutiere. Potrivit primelor informații, una dintre victime este în comă.

La fața locului au ajuns foarte repede echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere. Un echipaj al SMURD C intervine.

Potrivit serviciului de Ambulanță, la locul accidentului sunt două victime:
-o victima inconștientă, intubată, preluată de către echipajul SMURD C
-o victima,sofer,constient,traumatism membru inferior,transportat la Spital

Revenim cu detalii.

Update: Potrivit ISU Constanța, în urma acestui accident un pieton a fost preluat de ambulanța de terapie intensivă mobilă. Tot la spital a fost transportat și șoferul autoturismului.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!