Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier cu patru victime. Una dintre ele a fost transportată la spitalul din Constanța cu elicopterul

Published

on

A fost accident rutier cu patru victime în județul Tulcea. Toate au fost transportate la spital – una, cu elicopterul, la Constanța, celelalte trei, la spitalul din Tulcea.

Potrivit Biroului de presă al ISU Delta Tulcea, astăzi, în jurul orei 13.30, salvatorii  militari au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu.

Un autoturism în care se aflau 4 persoane (un bărbat  și trei femei), a intrat într-un stâlp.

Către locul indicat de apelant, au fost direcționate două echipaje de pompieri, o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare.

Advertisement

Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, cele 4 victime reușind să iasă singure din autoturism.

Echipajele de intervenție s-au asigurat ca mașina nu prezintă pericol de incendiu.

În urma accidentului, au rezultat 4 victime( 1 bărbat și trei femei).

Una dintre victimele de sex feminin,  a fost preluată de elicopterul SMURD Constanța, iar celalalte au fost preluate de echipajele SAJ  și transportate la Spitalul Județean Tulcea.

Foto: ISU Delta Tulcea

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions