Connect with us

Actual

Accident rutier cu trei camioane, pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea. O persoană a fost rănită

Published

on

În cursul zilei de azi, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Autostrada A4 (Ovidiu – Agigea), la km 18+800 de metri, pe sensul de mers către Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 3 camioane.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, persoana rănită este conștientă și are un traumatism de piramidă nazală și un traumatism al membrelor inferioare. A fost transportată la spital.

La acest moment, traficul se desfășoară pe a doua bandă, iar polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii situației de fapt.

Polițiștii acționează și pentru asigurarea fluenței traficului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!