Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Accident rutier grav în Mamaia: un bărbat a ajuns în comă la spital. Alte trei persoane rănite sunt conștiente

Published

on

accident mamaia

Update: Din nefericire, tânărul care a ajuns în comă la Spitalul județean Constanța și-a pierdut viața.

Știre inițială: Un grav accident  a avut loc în această dimineață, 27 august, în jurul orei 8.30, în stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Diplomatic.

La fața locului s-au deplasat următoarele resurse: un Saj C2,un Saj B2 și două echipaje Smurd B.

Salvatorii au găsit patru victime la locul accidentului. Una dintre ele – un tânăr în vârstă de 24 de ani – era în stop cardiorespirator. Bărbatul a fost preluat de echipajul Saj C2 în comă.

Advertisement
palaz

”Pacientul a intrat pe timpul transportului în stop, au început colegii protocolul, iar apoi bărbatul a fost predat la camera de resuscitare cu politraumă majoră.”, a precizat Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța.

La spitalul județean Constanța au fost transportate patru victime ale acestui grav accident rutier: bărbatul de 24 de ani, care a fost predat la camera de resuscitare, o femeie de 23 de ani, cu politraumă, un bărbat de 28 de ani, cu politraumă și o femeie de 45 de ani, cu politraumă.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ziua de Constanța

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions