Connect with us

Actual

Accident rutier GRAV la ieșirea din Topraisar spre Mereni. Sunt mai multe victime

Published

on

În cursul acestei dimineți, aproape de ora 8.00, a avut loc un accident rutier grav în județul Constanța. Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe DJ 391, la ieșirea  din Topraisar spre Mereni, unde s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit primelor informații, ar fi cel puțin 4 victime, dintre care una încarcerată.

Știre în curs de actualizare.

Update (ora 8.34): Din primele informații sunt 4 victime. Trei dintre ele sunt conștiente și au fost transportate la spital. O persoană, care rămăsese încarcerată, a fost descarcerată, iar acum i se aplică protocolul de resuscitare.

Update2 (ora 8.50): Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță, la locul accidentului au fost găsite 5 victime: – o victimă în stop cardiorespirator căreia i s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate a fost declarată decedată.
– 4 victime conștiente cu traumatisme toracice și de membre.
Cele 4 victime vor fi transportate la spital cu mai multe echipaje de ambulanță: Saj C2, 2 echipaje Saj B2 și un Smurd B.

Update3 (ora 9.00): La acest accident au intervenit următoare echipaje:

  • 1 echipaj tip B2 EPA de la SMURD Tuzla
  •  1 echipaj tip B2 de la SAJ Negru Vodă
  •  1 echipaj tip B2 de la SAJ Eforie
  • 1 echipaj tip C2 de la SAJ Constanţa

La locul accidentului au fost găsite 5 victime, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 54 de ani.

A murit un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, care rămăsese încarcerat și a intrat în stop cardiorespirator. Acesta nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Ceilalți 4 bărbați, care au 24, 35, 36 și 54 de ani, au fost transporați la spital conștienți.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!