Actual

Accident rutier în Constanţa! Maşină lovită şi apoi proiectată într-un alt autoturism

mart. 17, 2018 Maria Ionescu

În această după amiază, la intersecţia dintre străzile Sălciilor şi Liliacului s-a produs un accident rutier soldat, din fericire, doar cu vătămarea corporală uşoară a unui pasager. Potrivit IPJ Constanţa, polițiștii au fost sesizați că un tânăr de 24 de ani, din Cernavodă, a provocvat un eveniment rutier deoarece nu a fost atent şi nu a respectat indicatorul rutier Oprire.

Din acest motiv, el a intrat în plin într-un autoturism Skoda, condus de o femeie de 48 de ani, din Constanţa. În urma coliziunii, autoturismul lovit a intrat într-o altă maşină care era parcată pe stradă. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față, un bărbat, de 74 de ani, din al doilea autoturism.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!