Connect with us

Actual

Accident rutier în fața hotelului Zodiac! O mașină a intrat într-un grup de trecători

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În această seară, pe b-dul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, în fața hotelului Zodiac a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD, un Saj C2 și un Saj B2 pentru a acorda ajutor medical răniților.

Potrivit primelor informații, un autoturism  a pătruns peste un grup de oameni care încerca să traverseze strada pe la trecerea de pietoni.

IPJ Constanța precizează că au fost accidentați patru pietoni, dintre  care doi sunt în stare gravă.

Știre în curs de actualizare.

Update: Iată care este starea răniților, potrivit Serviciului de Ambulanță: o victimă este în comă, cu un traumatism cranio cerebral, a fost intubată și transportată la Spitalul Județean Constanța cu un Smurd C. O alta, care este foarte agitată, a fost preluată de către un Saj C2 cu traumatism cranio cerebral și traumatism al membrului inferior.

O altă victimă a fost preluată conștientă de către o ambulanță Saj B2 cu un traumatism cranio cerebral și o fractură deschisă a gambei, iar cea de-a patra are un traumatism al membrului unferior și a ajuns tot la spital cu un Smurd B.

Din păcate, pacientul transportat de Saj C2 a intrat în stop cardio respirator în camera de resuscitare. Se efectuează protocol.

Update2: Conducătorul auto are doar 20 de ani și deține permis de conducere de mai puțin de un an. Este speriat și în stare de șoc.

Cei patru răniți sunt prieteni, este vorba despre 0 femeie de 33 și un bărbat de 28  de ani, care sunt în stare gravă. Ceilalți doi au 30 și 37 de ani și au suferit traumatisme mai ușoare.

Update3: Din păcate, o persoană rănită în accidentul de pe b-dul Lăpușneanu a decedat la spital.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Accident rutier mortal între Medgidia și Valea Dacilor

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, la intrarea în municipiul Medgidia dinspre Valea Dacilor s-a produs un eveniment rutier grav soldat cu decesul unei persoane.

Potrivit primelor informații, în acest accident au fost implicate o căruță și un autoturism, iar căruțașul – în vârstă de 40-45 de ani – și-a pierdut viața.

Știre în  curs de actualizare.

Update: Potrivit IPJ Constanța, accidentul s-a produs pe un drum județean – Dj 381. Un bărbat de aproximativ  40-45 ani era cu o căruță și a ieșit pe șosea din câmp iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism care circula dinspre Valea Dacilor către Medgidia.

Se pare că șoferul autoturismului a fost surprins de ieșirea în drumul județean a căruței și nu a mai putut să o evite.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Lecție deschisă la liceul ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia! Subiectul: traficul de persoane

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, 19 februarie a.c., liceul teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia a desfășurat o activitate de informare pe linia prevenirii traficului de persoane și a programelor comunitare în cadrului educației, activitate derulată în parteneriat cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța și Direcția Județeană de Sport și Turism.

Activitatea a fost realizată sub forma unei lecții deschise, în care 30 de elevi au primit informații și au vizionat spoturi tematice referitoare la prevenirea traficului de persoane, precum și la accesarea unor programe europene prin intermediul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

La activitate au participat din partea liceului: prof. Cristina Palu – psihologul școlar, prof. Elena Nechita – coordonatorul Comisiei de proiecte și programe educative naționale și internaționale, din partea Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane: inspector de specialitate – Niculae Mihaela Adelina și din partea Direcției Județene de Sport și Turism – Țuțuianu Marian.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

13 furturi comise în Constanța și Tuzla! Infractorul este închis din .. .13 ianuarie

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, Biroul de presă al IPJ Constanța a precizat că s-au făcut investigații serioase în ceea ce privește faptele comise de un bărbat care se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța (C.R.A.P.)  încă din luna ianuarie a acestui an.

Urmare a cercetărilor privind săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă comisă la data de 13 ianuarie a.c., pe raza municipiului Constanța, când un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a pătruns în incinta unui imobil și a sustras o poșetă, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Secțiilor 1, 2 și 5 Poliție au extins cercetările cu privire la persoana în cauză, care se află deja în C.R.A.P. al IPJ Constanța din aceeași zi a comiterii faptei.

Astfel, polițiștii constănțeni au reușit documentarea activității infracționale a bărbatului în cauză, reținând în sarcina acestuia săvârșirea a 13 infracțiuni de furt din locuințe, fapte comise în luna decembrie 2018, pe raza municipiului Constanța și a localității Tuzla.

Prejudiciul creat în dauna persoanelor vătămate este de aproximativ 33.000 de lei, constând în bani, bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile și laptopuri.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: