Connect with us

Actual

Accident rutier în județul Constanța. Opt persoane au ajuns la spitalul județean

Published

on

În această seară s-a produs un grav accident rutier în urma căruia opt persoane au ajuns la spitalul județean Constanța.

Evenimentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut la ieșirea din localitatea Castelu. La fața locului au intervenit  mai multe echipaje, respectiv o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un SMURD B2 și un Saj.

Potrivit Biroului de  presă al ISU Constanța, la locul accidentului au fost găsite 8 victime, respectiv 4 bărbați, 3 femei și un minor. Este vorba despre o femeie de 42 de ani, una de 35 de ani, una de 55 de ani, un bărbat de 43 de ani, unul de 61 de ani, unul de 35 de ani, unul de 72 de ani și un minor de 11 ani.

”Toate victimele sunt conștiente, au fost preluate și transportate la spital.”, a precizat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!