Connect with us

Actual

Accident rutier în județul Tulcea. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Published

on

accident tulcea

În cursul zilei de azi, a avut loc un accident rutier în județul Tulcea, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane, doi adulți și un copil.

În jurul orei 16.45 prin apel la numărul unic de urgență 112, pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier, produs în localitatea Horia, județul Tulcea.

Un autoturism în care se aflau trei persoane (doi adulți și un copil) a intrat în coliziune cu un gard iar un bărbat a rămas încarcerat.

La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, aceasta fiind predată echipajului SAJ prezent la locul evenimentului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale.

”Ulterior, victima a fost preluată de către elicopterul SMURD și transportată la o unitate spitalicească. Celelalte două victime au fost preluate de cel de al doilea doilea echipaj  SAJ aflat la fața locului, persoana de sex feminin fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al ISU Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!