Connect with us

Actual

Accident rutier în județul Tulcea. Un bărbat din Galați a fost rănit

Published

on

În cursul zilei de azi, 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22 – E87.

Din primele verificări a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism din direcția Tulcea către Mihail Kogălniceanu, un bărbat de 31 de ani, din Galați, a intrat în coliziune cu un alt auto care circula în aceeași direcție. Cel de-al doilea autoturism era condus de un bărbat de 46 de ani din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 31 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și în continuare efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!