Connect with us

Actual

Accident rutier în localitatea Castelu. Trei persoane au ajuns la spital

Published

on

ambulanta

Astăzi, 21 noiembrie, s-a produs un accident rutier în localitatea Castelu, în vecinătatea liceului, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia, precum și o ambulanță Saj B2.

Au fost găsite trei victime, care au fost transportate la spitalul județean Constanța. Este vorba despre un minor, care are traumatism cranio cerebral, o femeie, cu traumatism craniofacial și traumatism toracic și un bărbat care s-a ales cu traumatism craniofacial și traumatism de membru inferior.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!