Connect with us

Actual

Accident rutier în municipiul Constanța. Un pieton a ajuns la spital

Published

on

În cursul acestei dimineți, în municipiul Constanța a avut loc un accident rutier în urma căruia un pieton a ajuns la spital.

Accidentul s-a produs pe strada Eliberării, nr. 2, lângă blocul IV 43.

La fața locului s-au deplasat un echipaj Saj B2 și un SMURD C.

Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, un pieton, în vârstă de 15 ani, a ajuns la spitalul județean cu echipajul Saj B2.

Advertisement

Victima este conștientă și are traumatism cranio cerebral și traumatism al membrelor.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement