Actual

Accident rutier între Agigea şi Techirghiol cu trei persoane încarcerate!

mart. 13, 2018 Maria Ionescu

În această seară, în jurul orei 22.00 a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un TIR, la ieşirea din localitatea Agigea spre Techirghiol, pe DN 38. Potrivit primelor informaţii pe care le avem, trei persoane sunt încarcerate dar sunt conştiente. Echipaje de descarcerare, ambulanţe şi Poliţia Rutieră s-au deplasat repede spre locul accidentului. Vom reveni cu informaţii.

Update: La locul accidentului au fost descoperite trei victime, o femeie însărcinată în luna a 5-a, cu o fractură membru superior, un bărbat cu un traumatism al unui membru inferior, fractură de membru superior şi traumatism cranio-cerebral şi un alt bărbat cu traumatism cranio cerebral.  Cei trei pacienţi conştienţi au fost transportati la spitalul judeţean.

Update2: Iată şi informaţiile oficiale sosite din partea biroului de presă al IPJ Constanţa: Conform sesizării și a primelor cercetări, în jurul orei 21.55, un bărbat,de 51 de ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe DN 38, în afara localității Agigea, către oraș Techirghiol și din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Babadag. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismul, cât și a celor doi pasageri, un bărbat, de 50 de ani, respectiv o femeie, de 27 de ani.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!