Connect with us

Actual

Accident rutier între două autoturisme, în Portul Constanța. O persoană a ajuns la spital

Published

on

Astăzi, 2 februarie, în jurul orei 11.00 s-a produs un accident între două autoturisme în incinta Portului Constanța. Potrivit primelor informații, evenimentul  rutier a avut loc în zona societății Chimpex.

La fața locului intervin o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B și două ambulanțe Saj.

În cele două autoturisme se aflau 3 persoane.

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, în urma acestui accident a rezultat o victimă, care a fost transportată la spitalul județean.

Știre în curs de actualizare.

accident port

accident port

Foto: ISU Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!