Connect with us

Actual

Accident rutier la ieșirea din municipiul Urziceni. Două persoane, grav rănite

Published

on

accident ialomita

Astăzi, 7 martie, în județul Ialomița a avut un accident rutier, care s-a soldat cu rănirea gravă a două persoane.

Potrivit ISU Ialomița, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe DN 2, la ieșire din municipiul Urziceni,  pe sensul de mers către Buzău, în urma căruia un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut într-un canal de irigații -fără apă.

Pentru misiune au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță – Ialomița și elicopterul SMURD București.

În urma impactului au rezultat două victime încarcerate, necooperante, respectiv o femeie conștientă și un bărbat inconștient. Acestea au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predate echipajelor SAJ.

Victimele au fost evaluate la locul solicitării de către echipajele medicale, ulterior fiind preluate și transportate la unități spitalicești din municipiul București.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!