Actual

Accident rutier la intrarea pe Autostrada A2! Sunt mai multe victime

mai 20, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, la intrarea pe Autostrada A2, lângă reprezeantanța Toyota, spre Valu lui Traian a avut loc un eveniment rutier. La fața locului au ajuns rapid echipaje ale serviciului de Ambulanță care ne-au transmis că este vorba despre un accident în urma căruia au rezultat patru victime. De asemenea, Poliția Rutieră și ISU Constanța se află la fața locului.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit serviciului de Ambulanță, în urma accidentului 4 persoane au fost rănite ușor, respectiv 3 adulți și un copil în vârstă de 8 ani, stabili, cu traume ușoare.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!