Actual

Accident rutier la Moviliţa! Două persoane au ajuns la spital

mart. 20, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, la Moviliţa  a avut loc un eveniment rutier grav, în urma căruia două persoane au ajuns în stare stabilă la Spitalul Judeţean Constanţa. Conform primelor cercetări,  la ora 12.36, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 38, în afara localității Movilița. Aici au stabilit că un tânăr de 22 de ani a condus un autoturism dinspre Constanța către localitatea Negru Vodă. Ajungând la km 12+ 150, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, acesta circulând din sens opus.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane: conducătorul autoturismului din urmă, precum și a pasagerul dreapta fața, din primul  autoturism. Potrivit serviciului de Ambulanţă Constanţa, în urma evenimentului rutier cele două victime  au fost transportate la spital, una cu o traumă a membrului inferior, iar cealaltă cu un traumatism cranio facial.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!