Actual

Accident rutier la Negru Vodă! O persoană a fost rănită

mai 16, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme în localitatea Negru Vodă, pe Șoseaua Constanței în dreptul numărului 13, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două mașini. Este vorba despre un autoturism și o autoutilitară de marfă.

La locul accidentului au fost solicitate echipaje ale serviciului de Ambulanță, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Rutiere. Din primele informații pe care le avem, o persoană a fost rănită și are nevoie de ajutor medical de specialitate. În momentul în care au sunat la 112, apelanții au precizat că este vorba despre o persoană încarcerată însă când a ajuns echipajul de descarcerare victima era scoasă din mașină.

Stire în curs de actualizare.

Update: Potrivit Serviciului de Ambulanță, victima accidentului rutier a fost o șoferiță și a suferit un traumatism toracic. Femeia este stabilă și a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi adusă la Spitalul Județean Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!