Connect with us

Actual

Accident rutier mortal în județul Ialomița

Published

on

accident ialomita

Grav accident rutier în județul Ialomița. Șoferul unui autoturism și-a pierdut viața, iar un adolescent în vârstă de 15 ani a fost rănit,  pe DN 2A, în localitatea  Alexeni.

Potrivit ISU Ialomița,  în eveniment au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas prins între fiarele autovehiculului, iar după ce a fost scos, a fost supus manevrelor de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul.

De asemenea, un adolescent de 15 ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

”Trei echipaje de la Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă , o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară, în localitatea Alexeni, pe DN2A. În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, un minor de aproximativ 15 ani și 2 adulți. Unul dintre adulți a fost încarcerat, iar după extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate s-au efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul. Cea de-a treia victimă nu a necesitat îngrijiri medicale.”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Foto: ISU Ialomița

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!