Connect with us

Actual

Accident rutier MORTAL în stațiunea Mamaia

Published

on

În cursul acestei seri, în jurul orei 18.40, în stațiunea Mamaia s-a produs un tragic accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Din primele informații, în accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

La fața locului au ajuns în scurt timp un echipaj al Serviciului de Ambulanță, un SMURD C și echipaje ale Poliției Rutiere.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții motociclistului. Acesta a fost declarat decedat.

Update – Oficial din partea IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!