Connect with us

Actual

Accident rutier MORTAL între Topraisar și Movilița

Published

on

smurd

Update: Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, șoferul autocamionului, în vârstă de 55 de ani, a fost evaluat medical la fața locului. Bărbatul a refuzat transportul la spital.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a fost declarat decedat.

Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța, a precizat că mașina condusă de bărbatul care și-a pierdut viața a fost decapotată în urma accidentului rutier.

Știre inițială:  Un grav accident rutier a avut loc astăzi, 3 mai, în jurul orei 8.20, în județul Constanța, pe DN 38.

Un autoturism a intrat sub roțile unui TIR, între Topraisar și Movilița.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță, șoferul autoturismului și-a pierdut viața.

Știre în curs de actualizare.

accident topraisar

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!