Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier MORTAL pe Autostrada A2 București – Constanța

Published

on

În această dimineață, în jurul orei 5.30 a avut loc un grav acident rutier pe Autostrada A 2 București – Constanța, calea II Constanţa – Bucureşti, la km 50, care s-a soldat cu decesul unui bărbat de 53 de ani şi rănirea altor trei persoane.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul ISU ”Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

În accidentul rutier mortal au fost implicate un autocamion şi un autoturism cu 7 locuri.

Au intervenit la acest accident un echipaj de descarcerare de la Secţia de pompieri Lehliu Gară şi două ambulanţe SMURD de la Staţia Fundulea şi Secţia Dragalina.

Advertisement

De asemenea, la accident au intervenit şi două autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La sosirea echipajelor la locul intervenţie au fost identificate patru victime, toate din autoturism, dintre care două încarcerate.

Una dintre persoanele încarcerate era decedată.

Cele două autospeciale SMURD au preluat fiecare câte o victimă şi le-au transportat la un spital din Bucureşti, respectiv la spitalul din Lehliu Gară ambele persoane prezentând traumatisme toracice și contuzii.

O altă victimă a accidentului, de sex feminin, cu traumatism toracic şi contuzii a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la un Spital din Bucureşti.

Advertisement

Trei alte persoane aflate în autoturism și conducătorul autocamionului nu au suferit traumatisme în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

”Circulaţia nu a fost întreruptă pe respectivul tronson de autostradă, vehiculele implicate în accident aflându-se pe banda de urgenţă.”, a precizat Tataranu Ștefan-Ovidiu, purtător de cuvânt al ISU Călărași.

Foto: ISU Călărași

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions