Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier pe Autostrada A2, în județul Constanța. Două autoturisme s-au răsturnat

Published

on

Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe Autostrada A2 unde s-a produs un grav accident rutier.

Potrivit primelor informații, acesta a avut loc la km 166 sensul spre București. Reprezentanții ISU Constanța au precizat că sunt două autoturisme răsturnate și este posibil să fie și victime încarcerate.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Update: Echipajele deplasate la fața locului au găsit două victime, neînacarcerate, ieșite din mașini. Potrivit reprezentanților ISU Constanța, mașinile sunt pe marginea autostrăzii, nu sunt răsturnate.

Menționăm că la fața locului au fost direcționate un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD, unul Saj dar  și elicopterul SMURD.

Elicopterul a fost întors din drum.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions