Connect with us

Actual

Accident rutier pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea. Sunt 4 mașini implicate

Publicat

la

În cursul zilei de azi, în jurul orei 10.25, a avut loc un accident rutier pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, în care au fost implicate 4 mașini. Evenimentul s-a produs la km 17 pe sensul de mers spre Agigea.

Din primele informații, o persoană a fost rănită. Aceasta este conștientă.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD B și o ambulanță Saj B2.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici – medic al Serviciului de Ambulanță Constanța – în urma accidentului a rezultat o victimă, o femeie în vârstă de 42 de ani, care s-a ales cu un traumatism cranio cerebral. Aceasta a refuzat transportul la unitatea spitalicească.

Reprezentanții Biroului de presă al DRDP Constanța au precizat că, din primele informații este vorba de un autoturism care a lovit parapetul marginal, iar apoi s-a oprit pe mijlocul suprafeței de rulare. Circulația este blocată.

”Durata estimată pentru reluarea traficului este de aproximativ 30 de minute. La fața locului se află 2 echipaje de la Poliția Rutieră și un echipaj de la CIC Poiana. Carosabil uscat, 8°C.”, a precizat Mihaela Tudor, purtător de cuvânt DRDP Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Portul Militar Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Mâine, 13 august, în intervalul orar 9:00 – 17:00, CT BUS pune la dispoziția publicului călător două autobuze ce vor efectua curse speciale gratuite pe traseul Poarta 1 – Cuibul Reginei (Portul Militar Constanța) și retur.

Cele 2 autobuze vor asigura transportul către și de la festivitățile prilejuite de ,,Ziua Porților Deschise în Portul Militar”.

Reamintim că mâine, în portul militar Constanța, publicul este invitat, în intervalul orar 9.00-17.00, la Ziua Porților Deschise, unde vor putea fi vizitate nave militare, un elicopter Puma Naval, expoziții de tehnică și armament, standuri cu ofertele educaționale ale instituțiilor militare de învățământ, iar pasionații de nave pot experimenta, gratuit, tensiunea din interiorul bătăliilor navale virtuale, într-un spațiu special amenajat de echipa World of Warships.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Florin Vizan, noul director general al Portului Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Florin Vizan va fi, începând cu data de 16 august, noul director general  al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime  SA.

În data de 15 august, îi expiră mandatul de director general lui Florin Goidea. Potrivit surselor noastre, el va ocupa funcția de director adjunct.

Aceste decizii au fost luat astăzi, în cadrul Consiliului de Administrație al CNAPMC.

Florin Vizan, susținut de PSD,  a fost director general al DRDP Constanța, funcție în care a fost numit în data de 26 mai a.c.

În perioada guvernării PDL, Vizan s-a aflat la conducerea Petromin, APC, Oil Terminal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Sunt implicate un camion și un autoturism

Publicat

la data de

Scris de

Azi, în jurul orei 13.15, pe DN 2A, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Ovidiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism.

La fața intervin următoarele resurse: un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Update: În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, și-a pierdut viața. Alte două persoane, ambele de 55 de ani, au fost transportate conștiente la spitalul județean Constanța.

Foto: ISU Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: