Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Accident rutier pe str. Tulcei! Un bărbat beat a fost lovit de o mașină

Published

on

În cursul zilei de azi,  24 februarie, în jurul orei 09.40 pe strada Tulcei din  Constanța  s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD, Smurd B și Smurd C, precum și polițiști ai Serviciului Rutier.

Polițiștii au stabilit că un bărbat, de 39 de ani a condus un autoturism pe strada Tulcei, dinspre Str. Ștefăniță Vodă către bd. Tomis și ajungând în dreptul imobilului S4, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 35 ani.

Acesta era sub influența băuturilor alcoolice și s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis din partea dreaptă a conducătorului auto.

Bărbatul a fost rănit și a necesitat transportul la spital cu traumatism cranio cerebral, confuz și traumatism al membrului superior.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions